Wararies: susun atur #6: susun atur dekorasi rak buku, Selamat hari raya semua!!! walaupun hari raya tinggal separuh lagi, tapi masih tak terlambat aku ucapkan? baiklah terus kepada cerita rak buku ni. Aku bukan bidadari: tips :: warna ruang tamu, 3] pilih cat atau kertas dinding yang ade pertalian@match dengan warna elemen yang lain di ruang tamu. contoh :: warna permaidani, sofa dan juga langsir. Ayu rashid: idea deko| ruang tamu kecil, So, kepada yang tinggal kat rumah flat atau rumah yang tak besar ruang tamunya, takder masalah pun nak deko-deko ni. yang penting, perabot janganlah terlalu besar.

Ruang Tamu 4
Ruang Tamu 4

04-01-08, 04:12 PM
04-01-08, 04:12 PM

yg penting sebelum menghias rumah kena fikir konsep dulu....pastu ...
Yg penting sebelum menghias rumah kena fikir konsep dulu....pastu ...

Gambar diambil dari tengah-tengah ruang tamu utama menghala tempat ...
Gambar diambil dari tengah-tengah ruang tamu utama menghala tempat ...

yg penting sebelum menghias rumah kena fikir konsep dulu....pastu ...

6 tip mengatasi kesesakan ruang tamu | paintsmore, Sumber: http://dekorumah.blogspot./2010/10/6-tip-mengatasi-kesesakan-ruang-tamu.html. ruang tamu ruang utama bagi sebuah rumah keluarga berkumpul. http://paintsmore.com.my/6-tip-mengatasi-kesesakan-ruang-tamu/ Masam manis: tips menyusun atur ruang tamu kediaman, 5. ruang tamu digunakan berbual menikmati hidangan ringan memerlukan meja kopi besar diletakkan tengah ruang dilengkapi meja sisi sepasang. http://www.azlitamasammanis.com/2012/08/tips-menyusun-atur-ruang-tamu-kediaman.html